
Trenger du egentlig en riskoker for å lage kinesisk mat?
En riskoker er et elektrisk apparat designet for å tilberede ris på en enkel og effektiv måte. Den fungerer ved å bruke damp og varme for å koke ris til

En riskoker er et elektrisk apparat designet for å tilberede ris på en enkel og effektiv måte. Den fungerer ved å bruke damp og varme for å koke ris til

Jianbing er en tradisjonell kinesisk gatefood som har fanget hjertene til mange både i Kina og internasjonalt. Denne smakfulle retten er en type pannekake laget av en blanding av hvetemel

Jianbing er en tradisjonell kinesisk gatekjøkkenrett som har fått stor popularitet både i Kina og internasjonalt. Denne retten er en type pannekake laget av en blanding av hvetemel og mungbønnepulver,

Kinesisk øl har de siste årene fått en stadig større plass i det norske ølmarkedet. Med en økende interesse for asiatisk mat og kultur, har også øl fra Kina begynt

Kinesisk tilstedeværelse i Norge kan spores tilbake til midten av 1800-tallet, da de første kinesiske sjøfolkene ankom landet. Disse sjøfolkene, kjent som «kinesiske matroser», kom ofte til Norge som en

Singles’ Day, eller «Guanggun Jie» som det kalles på kinesisk, er en årlig feiring som finner sted den 11. november. Dagen er kjent for å være en av de største

Kinesisk er et språk som skiller seg betydelig fra mange andre språk, spesielt når det gjelder uttale og tonalitet. I motsetning til norsk, som er et språk med relativt lite

Kinesisk matkultur er en av de mest varierte og rike matkulturene i verden. Den strekker seg over flere tusen år og er dypt forankret i landets historie, filosofi og tradisjoner.

Kinesisk matkultur er en av de eldste og mest varierte matkulturene i verden. Den strekker seg over flere tusen år og er preget av en rik historie, geografiske variasjoner og

Kinesisk litteratur har en rik og variert historie som strekker seg over flere tusen år. Den omfatter et bredt spekter av sjangre, fra poesi og prosa til drama og essays.