Intensivkurs i norsk med NLS sommerkurs

Er du klar for å akselerere din norskopplæring? Velkommen til NLS Norsk Språkskoles sommerkurs i Oslo. Våre intensive programmer er skreddersydd for å gi deg en rask fremgang i norsk språk, samtidig som du får en uforglemmelig kulturell opplevelse i hjertet av Norge.

Mer enn bare språkundervisning

På NLS Norsk Språkskole tror vi at språklæring handler om mer enn bare å lære gloser og grammatikkregler. Det handler om å bli kjent med en ny kultur, forstå dens nyanser og få evnen til å uttrykke seg på en helt ny måte. Derfor går våre sommerkurs utover tradisjonell språkundervisning for å tilby en virkelig fordypende opplevelse.

Kulturell fordypning: Kjernen i vårt program

Våre kurs er nøye utformet for å kombinere intensiv språklæring med rike kulturelle opplevelser. Vi mener at ved å engasjere deg direkte i norsk kultur, vil du ikke bare forbedre dine språkferdigheter raskere, men også få en dypere forståelse for landet og dets folk.

Noen av de kulturelle aktivitetene du kan oppleve under ditt opphold hos oss inkluderer:

 1. Guidede turer til Oslos historiske steder: Praktiser norsken din mens du utforsker landemerker som Vikingskipmuseet, Munchmuseet eller den imponerende Operahuset.
 2. Tradisjonelle norske matlagingskurs: Lær å lage klassiske retter som kjøttkaker eller lefse, samtidig som du plukker opp kulinarisk vokabular.
 3. Folkemusikk- og danseworkshops: Fordyp deg i Norges rike musikalske arv, kanskje til og med prøve deg på hardingfele.
 4. Naturutflukter: Opplev Norges spektakulære landskap med guidede turer i skogene rundt Oslo eller båtturer på Oslofjorden.
 5. Filmvisninger og litteraturdiskusjoner: Dykk ned i norsk kultur gjennom kino og litteratur, og forbedre både språkferdighetene og den kulturelle forståelsen din.

Disse aktivitetene er sømløst integrert i din språklæringsreise, og gir kontekst for språket du lærer og skaper minnerike opplevelser som vil vare lenge etter at kurset er over.

Oppnå rask fremgang: Vår intensive tilnærming

På NLS vet vi at tiden din er verdifull. Derfor har vi utviklet en intensiv tilnærming for å sikre at du får mest mulig ut av hvert minutt du tilbringer hos oss. Vår unike blanding av klasseromsundervisning og praktisk konversasjonspraksis er designet for å hjelpe deg å se merkbare forbedringer i dine norskferdigheter raskt.

Nøkkelfunksjoner i vår undervisningsmetodikk

 1. Fordypende miljø: Fra det øyeblikket du trer inn i skolen vår, vil du være omgitt av det norske språket. Alle våre ansatte, fra lærere til administratorer, kommuniserer primært på norsk, noe som gir deg konstant eksponering for språket.
 2. Kommunikativ tilnærming: Våre leksjoner fokuserer på praktisk, virkelighetsnær kommunikasjon. Du vil lære hvordan du navigerer hverdagssituasjoner, fra å bestille på en kafé til å diskutere aktuelle hendelser med lokalbefolkningen.
 3. Små klassestørrelser: Med maksimalt 12 studenter per klasse vil du motta personlig oppmerksomhet og ha rikelig med muligheter til å øve på å snakke.
 4. Interaktiv læring: Våre klasser inkorporerer rollespill, gruppediskusjoner og interaktive øvelser for å holde deg engasjert og aktivt bruke språket.
 5. Multimediaressurser: Vi bruker et variert utvalg av autentisk materiale, inkludert norske nyhetssendinger, podcaster og populærmusikk, for å eksponere deg for forskjellige aksenter og dagligdagse uttrykk.
 6. Regelmessige vurderinger: Ukentlige fremgangskontroller hjelper deg med å spore forbedringen din og identifisere områder for ytterligere fokus.

Hvorfor velge NLS Norsk Språkskole?

Å velge den rette språkskolen er avgjørende for din læringssuksess. Her er hvorfor NLS skiller seg ut som det fremste valget for din norske språkreise:

1. Kurs for alle nivåer

Enten du er en komplett nybegynner (A0) eller en avansert elev (C1), har vi et kurs skreddersydd for dine behov. Våre erfarne lærere vil vurdere ditt nåværende nivå og plassere deg i riktig klasse for å sikre at du blir utfordret, men ikke overveldet.

2. Intensiv, fordypende læring

Våre sommerkurs er designet for rask fremgang. Med 20 undervisningstimer per uke (hver time er 45 minutter) vil du ha rikelig med tid til å absorbere og praktisere språket. For de som ønsker enda mer intensiv studie, tilbyr vårt EXTRA-alternativ 4 timer ekstra konversasjonspraksis per uke.

3. Fleksibel sommerplanlegging

Vi forstår at alles sommerplaner er forskjellige. Derfor tilbyr vi kurs som varer fra 1 til 8 uker. Enten du kan forplikte deg til to hele måneder med studier eller bare ønsker en ukes språkboost, har vi et alternativ for deg.

4. Kulturelle opplevelser inkludert

Som nevnt tidligere er kulturell fordypning en nøkkelkomponent i våre programmer. Alle kulturelle aktiviteter og utflukter er inkludert i kursavgiften, noe som gir eksepsjonell verdi og en helhetlig læringsopplevelse.

5. Offisiell sertifisering ved fullføring

Ved slutten av kurset ditt vil du motta et offisielt sertifikat som anerkjenner din prestasjon og nåværende språknivå. Dette kan være verdifullt for akademiske eller profesjonelle formål, og demonstrerer din forpliktelse til å lære norsk.

Kurspriser og struktur

Vi tror på transparent prissetting og å tilby stor verdi for din investering i språklæring. Her er en oversikt over prisene for våre sommerkurs:

Sommerkurs (20 undervisningstimer/uke)

Varighet Pris (NOK) Pris per uke (NOK)
1 uke 2899 2899
2 uker 5698 2849
3 uker 8397 2799
4 uker 10996 2749
5 uker 13495 2699
6 uker 15894 2649
7 uker 18193 2599
8 uker 20392 2549

Som du kan se, synker prisen per uke jo lenger du studerer hos oss, noe som gir enda bedre verdi for lengre opphold.

Sommerkurs EXTRA

For de som ønsker å gi læringen sin et ekstra løft, tilbyr vi EXTRA-alternativet. Dette legger til 4 timer konversasjonspraksis per uke for bare 348 NOK. Dette er en utmerket måte å få enda mer taleflyt og selvtillit på.

Kursplan

Våre sommerkurs er utformet for å imøtekomme ulike læringsstiler og daglige rutiner. Klassene går fra mandag til fredag med følgende timeplan:

 • 07:15 – 08:00: Taleklasse
 • 08:00 – 09:30: Norskklasse B2 – C1
 • 09:30 – 11:00: Norskklasse B2 – C1
 • 11:00 – 12:30: Norskklasse A2 – B1
 • 12:30 – 14:00: Norskklasse A2 – B1
 • 14:00 – 15:30: Norskklasse A0 – A1
 • 15:30 – 17:00: Norskklasse A0 – A1
 • 17:00 – 17:45: Taleklasse

Denne fleksible timeplanen lar deg velge det tidspunktet som passer best til ditt nivå og dine daglige preferanser. Enten du er en morgenfugl eller foretrekker ettermiddagsklasser, har vi alternativer som passer dine behov.

Sommerkurs datoer

Vårt sommerprogram for 2024 går over 8 uker, inndelt som følger:

 • Uke 1: 24. juni – 28. juni
 • Uke 2: 1. juli – 5. juli
 • Uke 3: 8. juli – 12. juli
 • Uke 4: 15. juli – 19. juli
 • Uke 5: 22. juli – 26. juli
 • Uke 6: 29. juli – 2. august
 • Uke 7: 5. august – 9. august
 • Uke 8: 12. august – 16. august

Du kan bli med oss for et hvilket som helst antall uker innenfor denne perioden, slik at du kan skreddersy din språklæringsopplevelse til din sommerplan.

Klar til å starte din norske språkreise?

Å lære norsk åpner opp en verden av muligheter – enten du planlegger å studere, jobbe eller bare reise i Norge. Våre sommerkurs ved NLS Norsk Språkskole gir deg den perfekte starten på ditt språklæringseventyr.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å akselerere dine norskferdigheter i en av verdens vakreste byer. Plassene fylles raskt opp, så vi oppfordrer deg til å registrere deg så snart som mulig.

For å sikre deg en plass på våre sommerkurs, besøk vår registreringsside på:

https://nlsnorwegian.no/norwegian-summer-courses/

Bli med oss på NLS Norsk Språkskole og begynn ditt språklæringseventyr i dag! Enten du er en komplett nybegynner eller ønsker å forbedre avanserte ferdigheter, har vi det perfekte programmet for å hjelpe deg med å nå dine mål for norsk språk.

For spørsmål eller ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Vårt team er her for å hjelpe deg hvert skritt på veien, fra registrering til din ankomst i Oslo og gjennom hele kurset.

Er du klar til å forvandle sommeren din til en uforglemmelig norsk språkopplevelse? Besøk vår registreringsside nå:

https://nlsnorwegian.no/norwegian-summer-courses/

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Oslo og hjelpe deg med å låse opp underverkene i det norske språket og kulturen!

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Registrer deg i dag og ta det første skrittet mot norsk flyt:

https://nlsnorwegian.no/norwegian-summer-courses/

Vi ses snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *