Fordyp deg i Norsk denne Sommeren med NLS Norwegian Language School i Oslo

Introduksjon

Beliggende i den pulserende byen Oslo, tilbyr NLS Norwegian Language School en enestående mulighet til å lære norsk gjennom intensive sommerkurs. Disse kursene er nøye utformet for å passe elever på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte, og sikrer at alle kan gjøre betydelige fremskritt på kort tid.

Kursstruktur

Sommerkursene ved NLS Norwegian Language School er strukturert for å gi en oppslukende læringsopplevelse. Kursene varer fra 24. juni til 16. august 2024, med fleksible alternativer for morgen- eller ettermiddagsøkter. Hver uke består av 20 leksjoner, med en tilleggsmulighet for 4 ekstra timer dedikert til samtaleøvelse. Dette oppsettet er ideelt for de som ønsker å forbedre sine muntlige ferdigheter i tillegg til sin forståelse av språket.

Nivåer

NLS Norwegian Language School tilbyr kurs for alle nivåer:

  • A0-A1 (Nybegynner til Elementær): For de uten forkunnskaper eller med grunnleggende kommunikasjonsferdigheter i norsk.
  • A2-B1 (Pre-Intermediate til Intermediate): For de som kan håndtere enkle samtaler og daglige interaksjoner, og ønsker å utvikle mer komplekse samtaler.
  • B2-C1 (Øvre Mellomnivå til Avansert): For studenter som er trygge på å diskutere ulike emner og som sikter mot nesten flytende språkferdigheter og forståelse.

Priser og Rabatter

Pristrukturen for kursene er designet for å være tilgjengelig og tilbyr rabatter for lengre påmeldinger:

  • 1 uke: NOK 2899
  • 2 uker: NOK 5798
  • 4 uker: NOK 11196
  • 8 uker: NOK 20392 Denne graderte prisstrukturen oppmuntrer studenter til å forplikte seg til lengre studieperioder, noe som maksimerer deres læringspotensial og fordypning i språket.

Fordeler med Kurset

  • Rask Språklæring: Den intensive naturen til kursene, kombinert med daglig praksis, sikrer at studentene opplever merkbare forbedringer i språkferdighetene sine på kort tid.
  • Kulturell Fordypning: Utover klasserommet inkluderer kursene forskjellige kulturelle aktiviteter og utflukter rundt Oslo. Disse aktivitetene er designet for å gi en dypere forståelse av norsk kultur, historie og livsstil, og gjør læringsopplevelsen mer berikende og engasjerende.
  • Sertifisering: Ved vellykket fullføring av kurset, mottar studentene en offisiell sertifisering fra NLS Norwegian Language School, som kan være et verdifullt tillegg til deres akademiske eller profesjonelle meritter.

Hvorfor Oslo?

Oslo, hovedstaden i Norge, gir en perfekt ramme for språklæring. Byens rike historie, kulturelle mangfold og pulserende atmosfære tilbyr et oppslukende miljø for språkstudenter. Studentene vil ha muligheten til å praktisere norsk i virkelige situasjoner, noe som forbedrer deres læringsopplevelse.

Hvordan Registrere seg

Påmelding til NLS Norwegian Language School sine sommerkurs er enkelt. Interesserte kan besøke NLS Norwegian Language School nettside for å fylle ut registreringsskjemaet. Potensielle studenter kan velge ønsket kurslengde og startdato, noe som sikrer en skreddersydd læringsopplevelse som passer deres tidsplan og læringsmål.

Konklusjon

NLS Norwegian Language School sine sommerkurs i Oslo tilbyr en unik og effektiv måte å lære norsk på. Med en kombinasjon av intensive leksjoner, kulturell fordypning og fleksibel planlegging, gir disse kursene en enestående mulighet for språkstudenter til å oppnå sine mål. Enten du er nybegynner eller ønsker å perfeksjonere norsken din, er disse sommerkursene designet for å hjelpe deg med å lykkes.

Start din språklæringsreise denne sommeren med NLS Norwegian Language School i hjertet av Oslo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *